Σημείο αναφοράς για την αγορά της μικρής λιανικής η έκθεση Περίπτερο ! - Έκθεση Περίπτερο

Σημείο αναφοράς για την αγορά της μικρής λιανικής η έκθεση Περίπτερο !

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση της έκθεσης Περίπτερο της εξειδικευμένης έκθεσης για το περίπτερο και τα προϊόντα του, η οποία διοργανώθηκε 5 έως 7 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αγοράς σε περίπτερα, mini market, καταστήματα πώλησης ψιλικών και προϊόντων καπνού & τύπου  επισκέφθηκαν την έκθεση, και για τρεις ημέρες ήρθαν σε επαφή με τους κορυφαίους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς.

Η έκθεση Περίπτερο καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών προσέφερε σημαντικές ευκαιρίες δόμησης και ανάπτυξης του δικτύου πωλήσεων και διανομής των συμμετεχόντων, αλλά και σημαντική ενημέρωση, ιδέες και λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Η έκθεση Περίπτερο αποτελεί τη μόνη έκθεση στην Ελλάδα με απόλυτη εξειδίκευση στο τομέα των περιπτέρων και της μικρής λιανικής, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κλάδου και προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για εμπορικές συνεργασίες!

Σε παράλληλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η Market Expo, η ολοκληρωμένη έκθεση τροφίμων, ποτών & delicatessen προϊόντων, ενώ οι δύο εκθέσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για την αγορά της οργανωμένης και της μικρής λιανικής στην Ελλάδα!